Trollferien AS

Fiske - Ferie - Norge

  
Vilkår for bruk av websider

Innholdet på disse websidene er utarbeidet kun i den hensikt å tilby informasjon om Trollferien AS og de tjenestene som tilbys.

Mens Trollferien AS har brukt rimelig aktsomhet og ferdighet i sammenstillingen av innholdet på nettstedet, er det ingen garanti (uttrykt eller underforstått) som til nøyaktigheten eller fullstendigheten av informasjon på nettstedet eller publisert av tredjeparter referert til av en lenke fra nettstedet.

Ingenting i dette området utgjør et tilbud, anbefaling eller invitasjon til å selge, eller en oppfordring til et tilbud eller en anbefaling om å kjøpe, noen aksjer i Trollferien AS.

Ved å få tilgang til dette nettstedet, samtykker du i at, i den grad loven tillater det, Trollferien AS ikke i noe tilfelle være ansvarlig for skader (herunder spesielle, indirekte eller følgeskader), enten i en handling basert på foreliggende kontrakt eller forvoldt skade som følge av ,eller i forbindelse med (a) informasjonen på nettstedet eller publisert av tredjeparter referert til av en lenke fra nettstedet, og (b) ytelse eller ikke-ytelsen til selve siden.

Tilbudet av tjenester og varer av Trollferien AS er gitt Trollferien AS standard betingelser for kontrakt for slike tjenester og varer, kopier av disse kan leveres på forespørsel.

Dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett og alle Trollferien AS immaterielle rettigheter (inkludert, uten begrensning, varemerker, patenter og design rettigheter) og merkevarer som inngår i materialet tilhører Trollferien AS. Du kan bare lagre på din personlige datamaskin eller skrive ut kopier av materiale som er tilgjengelig på disse sidene for din egen personlige og ikke-kommersiell bruk, og du må ikke tilpasse, endre eller gjenbruk av tekst eller grafikk fra nettstedet uten skriftlig samtykke av Trollferien AS.


Personvern

Bruk av websiden vår er som regel mulig uten å opplyse noe som helst private informasjon. Når det kreves opplysning om private informasjon (for eksempel navn, adresse eller epost adresse) på våre sider, skjer det, så vidt mulig, stadig på frivillig basis. Vi deler ikke denne personlige informasjonen med andre uten deres uttrykkelige samtykke.

Vi henviser til, at det kan finnes sikkerhetshull i internet tilknyttet dataoverføring (f.eks. kommunikasjon via e-post). Det er ikke fullstendig mulig å beskytte personlige informasjon mot tilgang av andre.

Trollferien AS forbeholder seg retten til å ta rettslige skritt mot oversending av uønsket reklame eller informasjonsmateriale, f.eks. via søppelpost (så kallet Spam).
.

Den type informasjon vi samler inn omfatter ikke personlig informasjon om deg. Vi samler inn informasjon, for eksempel IP-adresse, datoen og klokkeslettet du besøkte nettstedet, hvilke sider av våre nettsteder du så på, og om disse nettsidene ble levert raskt og effektivt.

Ved hjelp av denne informasjonen kan vi forbedre nettstedet vårt og for å gi deg en bedre online opplevelse.

Vi deler ikke denne personlige informasjonen med andre. 
 

Besøksteller

I dag1
I går59
Denne uken230
Denne måneden797
Totalt112573